Stankonderzoek

Bel Rioolservice Zoetermeer voor een stankonderzoek

 

Stankonderzoek

Stank in uw woning is natuurlijk heel vervelend en kan het comfort van uw woning sterk beperken. Daarom wilt u zo snel mogelijk van de stank in uw woning af. Rioolservice Zoetermeer verhelpt het hele jaar door meerdere stankproblemen en kunnen door grondig onderzoek altijd de oorzaak van uw problemen traceren. Wanneer de stank opgespoord is kunt u zelf de keuze maken of u het door ons laat oplossen of dat u het probleem zelf aan gaat pakken. Uit een stankonderzoek komt altijd sluitend advies, waar u zelf met voldoende technische kennis mee aan de slag kunt. Rioolservice Zoetermeer staat 24/7 voor u klaar.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

De oorzaak van stank

Het is niet altijd direct duidelijk waar stank uit afvoeren of riool vandaan komt. Bij grote gecompliceerde problemen kan het daardoor verstandig zijn om een stankonderzoek te laten uitvoeren. Veelal wordt een rioolstank veroorzaakt door een open verbinding in uw rioolstelsel. U ruikt dan een rottende eierlucht of een muffe geur die zeer onplezierig is. Deze stank wordt veroorzaakt door H2S gas, dit gas is giftig en kan zorgen voor extreme gezondheidsproblemen. Het gas komt vrij door een rottingsproces van organische stoffen.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en de ervaring van onze rioolontstoppers is het opsporen van rioolproblemen voor ons geen enkel probleem. Dus bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf die hun vak verstaan en altijd zorgen voor een oplossing van uw probleem? Dan kiest u voor de Rioolservice Zoetermeer.

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Zoetermeer

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Last van rioolvliegjes of rioolstank? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!