Rookdetectie

Rookdetectie? Bel Rioolservice Zoetermeer

 

Rookdetectie

Schade aan uw riool en rioolwerk is niet altijd zichtbaar. Om problemen te op te sporen kunnen wij een inspectie doen door middel van rookdetectie. Lekkages kunnen ontstaan door minuscule haarscheurtjes in uw riool. Deze scheurtjes zijn niet altijd gemakkelijk op te sporen met het het blote oog. Daarom is het verstandig om door Rioolservice Zoetermeer een rookdetectie uit te voeren. Bij rookdetectie sluiten onze vakkundige monteurs de uitgangen van uw riool af en vullen deze vervolgens met milieuvriendelijke rook. Door deze manier van werken kunnen kleine scheurtjes heel gemakkelijk worden opgespoord. Zelfs wanneer deze niet zichtbaar zijn voor het blote oog.

 

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen


Rioolservice Zoetermeer & rookdetectie

Rook door een riool blazen kan natuurlijk iedereen. Het opsporen van mogelijke pijnpunten in uw riolering vereist een bepaalde mate van vakmanschap. Dit komt vooral door het feit dat riolering zich vooral ondergronds bevindt en op andere moeilijk te bereiken locaties. Voorafgaand aan het uitvoeren van een rookdetectie wordt uiteraard de plaatselijke brandweer even ingelicht. Bij het uitvoeren van rookdetectie maken onze monteurs gebruik van gespecialiseerde rookmachines die regelbaar zijn. Dit is belangrijk omdat er op deze manier scheurtjes en lekkages van de kleinste afmeting opgespoord kunnen worden.

 

Maak nu een Afspraak!

 

Rioolinspectie door middel van rookdetectie Laat uw riool inspecteren met rookdetectie

Contact met Rioolservice Zoetermeer

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Last van rioolvliegjes of rioolstank? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!