Rioolvliegjes

Rioolvliegjes - Rioolservice Zoetermeer

 

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes is een veel voorkomend probleem in afvoeren en rioleringen. De vliegjes lijken op motten en worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd. Deze vliegjes kunnen zeer vervelend zijn, omdat ze zich zeer snel voortplanten.

Rioolvliegjes zijn vervelend en lastig te bestrijden. Dit komt onder andere doordat het vrouwtje wel 200 eitjes per dag kan leggen en de rioolvliegjes zich voeden aan rioolslip en bacteriën die zich in het riool in uw afvoer vormen. Hierdoor is de oorzaak niet direct zichtbaar, maar kunnen de rioolvliegjes wel in huis komen. De rioolvliegjes voeden zich in uw woning aan uw kraan, uw tandenborstel en andere vochtige plaatsen en gereedschappen. De voeding, die voornamelijk bestaat uit schimmel en bacteriën, blijft kleven onder de vleugels en hierdoor worden deze schadelijke organismes door uw woning verspreidt. Rioolvliegjes kunnen dus wel degelijk zorgen voor gezondheidsschade.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Rioolvliegjes verhelpen

Voor het verhelpen van rioolvliegjes kun je uiteraard kiezen voor ongedierte bestrijding. Het probleem is alleen dat je hiermee niet de oorzaak van het probleem oplost. Dit zorgt ervoor dat de vliegjes vaak binnen mum van tijd weer terug zijn. Het is daarom aan te raden om de oorzaak van het probleem aan te pakken. Rioolservice Zoetermeer is ervaren met het verhelpen van rioolproblemen.

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken en de ervaring van onze rioolservice is het opsporen van rioolproblemen voor ons geen probleem. Dus bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf die hun vak verstaan en altijd zorgen voor een oplossing van uw probleem? Dan kiest u Rioolservice Zoetermeer!

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Zoetermeer

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Last van rioolvliegjes of rioolstank? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!