Rioolreparatie

Rioolreparatie door Rioolservice Zoetermeer

 

Rioolreparatie of vervanging?

Gaten en-/of scheuren in het riool worden meestal ontdekt na de reiniging van het riool, maar rare luchtjes of lekkage kunnen duiden op een kapotte riolering. De reparatie of vernieuwing van het riool en-/of afvoer is geen leuke klus om zelf te doen. Bovendien is de kans aanwezig dat alleen de zichtbare schade wordt gerepareerd maar niet de achterliggende oorzaak, zodat de problemen binnen een korte tijd weer terugkeren.

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeinde & op feestdagen

Onderhoud & inspectie van uw riolering

Rioolonderhoud kan een enorm vervelende klus zijn die erg lang kan duren. Niet als u het door de vakkundige monteurs van Rioolservice Zoetermeer laat doen. Onze monteurs zijn elke dag op pad om rioolonderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij onze klanten en kunnen vaak binnen mum van tijd de pijnpunten in uw riool in kaart brengen. Hierdoor weet u zeker dat u geen onnodig werk laat doen en u verzekerd bent van geen lekkage binnen afzienbare tijd. Het riool kunnen wij nauwkeurig vinden door middel van zend- en ontvangapparatuur, hierdoor beperken wij breekwerkzaamheden en heeft u minimaal last van onze werkzaamheden in uw woning. Daarnaast wordt er op deze manier direct de juiste oplossing gevonden.

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Zoetermeer

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rioolprobleem? Reparatie of vervanging? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!