Riool verstopt

Riool verstopt? Bel Rioolservice Zoetermeer

 

Riool verstopt?

Doordat erin gootstenen en wasbakken voortdurend zeepresten, vet, olie e.d. wordt doorgespoeld kan een keukenleiding dichtslibben. Voor het oog heeft u een mooie schone keuken, of badkamer, maar onder het oppervlak blijven er telkens kleine restjes plakkend materiaal achter, welke zich gaan hechten aan de tussenleidingen en op den duur kunnen leiden tot ernstige verstoppingen. Een verzakte rioolbuis slibt eerder dicht dan een buis met voldoende afschot. Door de juiste frees of boor op de veer te koppelen, kunnen alle problemen opgelost worden. Als dit op de juiste manier gebeurd, heeft u een schoon eindresultaat en een prima werkende afvoer. Bel daarom Rioolservice Zoetermeer voor een afspraak!

Waarom kiest u voor ons?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen


Wat doen wij als U een rioolverstopping heeft?

Rioolverstoppingen zijn vaak zeer hardnekkig, omdat papier water absorbeert en er een pulp achterblijft in de leidingen en er vaak zaken als hygiƫnisch verband, tampons en vochtig toiletpapier wordt doorgespoeld. Verstoppingen van deze aard zijn te verhelpen met het gebruik van hoge waterdruk reiniging of door te veren. De geavanceerde spuitkoppen boren zich een weg door de ophopingen, vermengen het vuil met water en spoelen het direct weg.

Omdat er veelal vanuit een woning een buis apart naar het hoofdriool loopt, spreken wij over een grondleiding. Een grondleiding zakt, trilt en heeft veel te verduren. Daarom gebruiken wij de beste gereedschap die goed bestand zijn tegen de omstandigheden. Met een diversiteit aan spuitkoppen zoals; roterende spuitkop, wortelfrees, boorpunt en kettingfrees. Voor welke rioolwerkzaamheden u ons ook inschakelt, Rioolservice Zoetermeer werkt met een team van vakkundige professionals die uw leidingwerk met aandacht en oog voor kwaliteit leggen, verzorgen of repareren.

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Zoetermeer

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Afvoer, WC of Riool Verstopt? Stankoverlast? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!