Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Bel Rioolservice Zoetermeer

 

Afvoer verstopt?

Iedere huiseigenaar krijgt er minstens een keer per jaar mee te maken: een verstopping ergens in uw woning.

Niet iedere verstopping is even erg, je hebt meerdere vormen hierin. Van een makkelijk tot lastig te verhelpen verstopping. Wanneer u een verstopping in uw keukenafvoer heeft, kunt u eerst zelf proberen dit op te lossen. Leeg het afvoerputje in de wasbak en haal zichtbaar vuil eruit. Draai de sifon onder de wastafel los en leeg deze in een emmer. Draai het geheel weer in elkaar en kijk of het water weer weg stroomt. Is dit niet het geval, dan bevind de verstopping zich dieper in de leiding. Bel Rioolservice Zoetermeer voor een afspraak!

 

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen

Wij lossen elke verstopping voor U op!

Onze mensen zijn getraind om zo veel mogelijk zonder hakken & breken te werken. Het maakt niet uit of de blokkade zich in een leiding, afvoer of rioolbuis bevindt: Wij lossen het probleem met plezier voor u op. Wij begrijpen dat U liever geen gebruik wil maken van onze hulp. Om verstoppingen te voorkomen raden wij daarom aan om geen etens- en/of vetresten door de keukenafvoer te spoelen. Maak het geheel daarom eerst schoon met een doekje en gooi het in de prullenbak, om het daarna pas schoon te spoelen.

Toch last van verstopping? Rioolservice Zoetermeer kan elke verstopping voor u oplossen, onze rioolontstoppers helpen u graag!

 

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Zoetermeer

Heeft u een verstopping of een ander rioolprobleem? Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Stankoverlast? Bel ons direct voor een afspraak!
error: Content is protected !!